Αναζήτηση σε όλο το blog

18.6.13

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Oι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ δενδροφύτευσαν, το πρωί της Κυριακής 26 Μαϊου με φυτώρια χορηγίας τους,  τον αύλειο χώρο του 8ου Δημοτικού Σχολείου ΝΦ, για ενίσχυση της βλάστησης. Η δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Γεωπόνο του Δήμου ΦΧ κα Αγγελική Γκοντόρα.

Οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΠΝΦ επισκέφθηκαν, την Παρασκευή 31 Μαϊου, όλα τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου (12 συνολικά) και δώρισαν, για τις σχολικές βιβλιοθήκες, βιβλία περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος. 
Επίσης, ενημέρωσαν τους Διευθυντές για τις δράσεις που μπορούν να πραγματοποιήσουν οι Εθελοντές στα Σχολεία.
 
Την Κυριακή 9 Ιουνίου και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προστασίας του Περιβάλλοντος, οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΠΝΦ καθάρισαν, από σκουπίδια και ξερόχορτα, την Παιδική Χαρά της περιοχής «Ειρήνη» του Δήμου μας και τον περιβάλλοντα χώρο της. 
 
Τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013 οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΠΝΦ ξεκινούν τις φετινές περιπολίες Πυροφύλαξης του Άλσους ΝΦ στις οποίες συμμετέχουν και οι Βαθμοφόροι του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων ΝΧ.
 
Την Πέμπτη 13 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η θερινή συνεστίαση των Εθελοντών ΠΠΝΦ, στο Μεζεδοπωλείο "Μπαρμπαλέξης" της Νέας Χαλκηδόνας, παρουσία πολλών Μελών και Φίλων του Συλλόγου.