Αναζήτηση σε όλο το blog

10.6.21
 

 

Οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ, ευχαριστούμε θερμά τους συμπολίτες μας που υποστήριξαν την «καλή πράξη μας για τα φετινά Χριστούγεννα». Με τη δική τους συμβολή, συγκεντρώσαμε πάνω από 35 κουβέρτες και παπλώματα τα οποία θα σταλούν, μαζί με άλλα είδη ανθρωπιστικής βοήθειας και με τη φροντίδα της ΕΝΩΣΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, σε περιοχές της εμπόλεμης Ουκρανίας που στερούνται ηλεκτρικού ρεύματος.

Με την ελπίδα η πρωτοβουλία μας αυτή να ανακουφίσει, έστω στο ελάχιστο, τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται, ευχόμαστε να λήξει το συντομότερο δυνατόν ο αναίτιος και καταστροφικός για όλους πόλεμος.

 

ethelontesnf@gmail.com

 

www.ethelontesnf.blogspot.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ, συμμεριζόμενοι την έκκληση της Ουκρανικής Κυβέρνησης για παροχή βοήθειας, συγκεντρώνουμε κουβέρτες και παπλώματα σε καλή κατάσταση, καθαρά και συσκευασμένα.   Στη συνέχεια, και σε συνεργασία με την ΕΝΩΣΗ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ στην Αθήνα, θα τα αποστείλουμε στις περιοχές που στερούνται ηλεκτρικού ρεύματος, εν όψει του ψυχρού χειμώνα, προς ανακούφιση των δοκιμαζόμενων κατοίκων τους.

 

Όσοι επιθυμούν να συμβάλλουν στην πρωτοβουλία μας αυτή, παρακαλούμε να παραδώσουν την προφορά τους στην Εστία των Εθελοντών επί της Πλατείας Προσκόπων Αϊδινίου (περιοχή «Βλάχου», Ελ.  Βενιζέλου & Ρόδου 4) η οποία θα παραμείνει ανοιχτή:

το Σάββατο 10 & την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, ώρες 6:00 - 7:00 μ.μ.

Ας αναλογιστούμε όλοι τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει ο πολύπαθος Ουκρανικός λαός,

κι ας είναι αυτή η καλή πράξη μας για τα φετινά Χριστούγεννα. 

 

 

ethelontesnf@gmail.com

 

www.ethelontesnf.blogspot.com

 

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-