Αναζήτηση σε όλο το blog

3.11.16

Let's Doit Greece 2016 - Απολογισμός

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
Την παρουσίαση της δράσης τους, στο πλαίσιο του  LETS DO IT GREECE 2016, έκαναν οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΠΝΦ που έδωσαν το «παρών» στη 2η Πανελλαδική Συνάντηση Εθελοντών της Διοργάνωσης, στις 22 & 23/10, μαζί με την Καθηγήτρια/επικεφαλής των μαθητών του 3ου Γυμνασίου ΝΦ που συμμετείχαν. Η δράση είχε πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17/04/2016, στα δημοτικά γήπεδα 5Χ5 της Συνοικίας ΕΙΡΗΝΗ ΝΦ.
Η Εθελοντική/Περιβαλλοντική Οικογένεια του LETS DO IT GREECE μοιράστηκε τη χαρά, τα συναισθήματα και την ικανοποίηση από τις δράσεις της Κυριακής 17/4, ημέρα κατά την οποία συντονίστηκαν 67.000 Εθελοντές σε όλη την επικράτεια, και καθάρισαν – εξωράισαν – δενδροφύτευσαν πάρκα, πλατείες, παιδικές χαρές, προαύλια σχολείων, γέφυρες, δημόσια κτίρια, παραλίες και βυθούς, συμμετέχοντας ενεργά στην βέλτιστη αλλαγή της εικόνας του περιβάλλοντος στο οποίο διαβιούν.
Ημερομηνία για την Πανελλαδική Δράση LETS DO IT GREECE 2017 ορίστηκε η Κυριακή 2 Απριλίου, για την οποία τέθηκαν οι στόχοι τόσο για την αύξηση του αριθμού των Εθελοντών όσο και για ποικιλία των δράσεων. Για το λόγο αυτό, οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΠΝΦ καλούν όλους τους Φορείς του Δήμου ΝΦ-ΝΧ, Συλλόγους, σχολεία, αθλητικές ενώσεις κ.λ.π. να δηλώσουν συμμετοχή στη σημαντική περιβαλλοντική γιορτή LETS DO IT GREECE, η οποία προσφέρει χαρά, συγκίνηση και ικανοποίηση για τη συμμετοχή και το αποτέλεσμα των δράσεων, δεσμεύονται δε να υποστηρίξουν κάθε Φορέα στην επιλογή δράσης, στην οργάνωση και προετοιμασία της, ώστε το αποτέλεσμα να ικανοποιήσει τους ίδιους αλλά και να παρακινήσει όλους τους υπόλοιπους για μελλοντικές συμμετοχές.