Αναζήτηση σε όλο το blog

13.10.13Δημιουργία Σχολικής Βιβλιοθήκης
Στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων, με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα ετών παρουσίας και προσφοράς κοινωφελούς έργου του Συλλόγου μας, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε τη δημιουργία Σχολικής Βιβλιοθήκης σε σχολείο της περιφέρειας, το οποίο στερείται παντελώς παρόμοιας υποδομής. Για το λόγο αυτό, επιλέχθηκε το 3/Θ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ό,που φοιτούν 15 νήπια και 45 μαθητές, και του οποίου το διδακτικό προσωπικό αποδέχθηκε με μεγάλη ικανοποίηση την προσφορά μας. 

Με το σκεπτικό ότι τα παιδιά είναι το μέλλον μας και ότι δικαιούνται μιας καλύτερης παιδείας, ο Σύλλογός μας θα προσφέρει στο εν λόγω Σχολείο και τον εξοπλισμό και τα βιβλία. Ωστόσο, δεδομένου ότι όσο περισσότερα βιβλία συγκεντρωθούν τόσο αρτιότερη θα είναι η Βιβλιοθήκη που θα δημιουργήσουμε, εκτός των βιβλίων που θα προμηθευτεί ο Σύλλογός μας, ζητάμε από τους συμπολίτες μας που πιθανόν να έχουν στην κατοχή τους βιβλία
  • Παιδικής & εφηβικής λογοτεχνίας
  • Ιστορικών γεγονότων
  • Ιστορικών προσωπικοτήτων
  • Εκπαιδευτικά
  • Παραμύθια
τα οποία βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και δεν τους είναι πλέον απαραίτητα, να τα προσφέρουν για τον σημαντικό αυτό σκοπό.
Οι χορηγίες θα γνωστοποιηθούν με ευχαριστήριο δημοσίευμα στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο της πόλης μας, ενώ το Σχολείο θα λάβει πλήρη κατάλογο των χορηγών.

Εθελοντές του Συλλόγου μας, θα βρίσκονται κάθε Δευτέρα & Παρασκευή 6.00-7.00 μμ στο Πνευματικό Κέντρο ΝΦ, Ν. Τρυπιά 45, στο οποίο μπορούν να προσέρχονται οι χορηγοί για την παράδοση των βιβλίων. Επικοινωνία: e-mail ethelontesnf@gmail.com, τηλ. 6977/164476. Ευελπιστούμε στην ανταπόκρισή σας.

Οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων ΧΑΤΖΗΒΕΗ προσέφεραν βιβλία για την οργάνωση της Σχολικής Βιβλιοθήκης στο 3/Θέσιο Δημοτικό Σχολείο Μεταμόρφωσης Πολυγύρου Χαλκιδικής.
Ακολουθούν μερικές χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την δράση των παιδιών ΧΑΤΖΗΒΕΗ.Η χορηγία των Εθελοντών, για τη δημιουργία της σχολικής βιβλιοθήκης στο Δημ. Σχολείο Μεταμόρφωσης Πολυγύρου Χαλκιδικής.